WAREHOUSING

Ook voor opslag, zowel tijdelijk als langdurig kunt u terecht bij BTK Logistics! Wij beschikken over zo’n 6.000 m2 aan eigen opslagruimte, vanzelfsprekend optimaal verwarmd en beveiligd.

LOGISTICS

Eén of meerdere pallets die naar uw klanten moeten? Lading die geconditioneerd vervoerd moet worden? Geen probleem, want voor elke vervoersbeweging kan BKT Logistics een passende oplossing bieden.

OPSLAG

Transport van goederen is veelal meer dan het ophalen daarvan bij de fabrikant en het afleveren bij uw klant. Zo kan tussenopslag nodig zijn. Vanzelfsprekend kan BKT Warehousing de goederen bij u afleveren en later weer ophalen voor verder transport naar uw klant, maar mogelijkerwijs hebt u niet altijd ruimte daarvoor beschikbaar binnen uw bedrijf. Fijn om te weten dat u in dat geval ook voor tijdelijke opslag, zowel tijdelijk als langdurig terecht kunt bij BTK Warehousing! Het bedrijf beschikt speciaal hiervoor over zo’n 6.000 m2 aan eigen opslagruimte, vanzelfsprekend optimaal verwarmd en beveiligd. BKT Warehousing kan u als klant compleet ontzorgen. Niet altijd bevatten de pallets in opslag de door uw gewenste hoeveelheid of zijn de goederen nog niet voorzien van de juiste labels of stickers. Indien gewenst verzorgd BKT Warehousing uw orderpicking of het ompakken en verpakken van uw producten. Daarnaast is het mogelijk om uw complete voorraad te beheren. Zowel de handling als de administratie ervan. U ontvangt wekelijks uw voorraad overzicht per e-mail. U kunt er dan ook met een gerust hart voor kiezen om BKT Warehousing de goederen alvast op te laten halen bij uw leverancier en deze tijdelijk voor u op te slaan, in afwachting van verdere levering of zelfs verwerking.